Menü

park kliması alınırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgileri burdan bulabilirsiniz.

park klimalarında tüm ekipman entegreli, uyumlu olmalı bir parçanın sorunlu olması veya ürünün kalitesi

diğer sağlıklı çalışan parçaların görevlerini yerine sağlıklı olarak yapmasına engel olabilir.

kondanserin hızlı soğumaması ; kondanser fanının sürekli ve uzun süre çalışmasına neden olur bu da daha fazla enerji tüketimine sebep olacaktır.

bakır boru kullanılmaması, geç soğuma, korozyona sebep olacaktır. korozyon  uğrayan parça öncesinde küçük parçalar halinde sistemin tıkanmasına neden olacaktır, daha sonrasında daha büyük sorunlara neden olur.

komprasör, uzun süre çalışmalara uygun ve çalışma esnasında diğer parçalarında yıpranmasına neden olmamalı çift rotary  komprasör dediğimiz koprasör park halindeki araçlarda daha fazla önerilmektedir.

enerji verimliliği, azaltılmış gürültü sayesinde hem konforunuza hem bataryalarınızı sağlığına daha uygundur.

evaporatör, tek katmanlı evaporatör ürünlerinde soğutma daha geç olacağından enerji verimliliği daha düşüktür. çünkü hafa akışı daha az soğuk havaya maruz kalacaktır.

termal ölçümler, park klimanızın sadece araç içindeki sıcaklıktan daha önemlisi diğer ekipmanlarının sıcaklıklarının da takip edilmesi gerekmektedir.

kontrol ünitesi ,tüm ekipmanların iş zekasına göre yönetebilecek bir beyine ihtiyacı vardır. sıcaklık takibi , donanım arızası gibi kontrolleri sağlayabilir olmalı

kaliteli ürün kullanımı yüksek maliyet gibi olumsuz etkisi yanında, iş ve kazanç kaybı, aracın farklı aksamlarına zarar vermemesi veya bozulmalarına neden olmaması (dinamo, batarya, turbo)

kullandığınız üründen gerçek anlamda fayda sağlayabilmek gibi olumlu etkileride bulunmaktadır.

park kliması sorunları veya neden olduğu sorunlar ile uğraşmaktan kaynaklı size vereceği maddi manevi zararlar daha fazladır.